Mark Kinzer

Beste vriend van Yachad BeYeshua, We zijn verheugd om u te informeren over een webinar  (online seminar, red.) van een uur waarin Yachad BeYeshua (samen in Jezus), een wereldwijd netwerk van Joodse leerlingen van Jezus, wordt geïntroduceerd. Het is de bedoeling dat dit op 14 oktober om 11 uur EDT (17.00 uur Nederlandse tijd) zal plaatsvinden.
Het Zoom-webinar is gratis, maar registratie is vereist (zie Lees meer... voor de registratie)

Of u zich nu identificeert als een Messiaanse Jood, een Joodse christen, een Hebreeuwse katholiek of een christen die veel geeft om het Joodse volk, we nodigen u uit om met ons mee te doen aan dit webinar. Ik zal samen met Fr. Antoine Levy, O.P. over de oorsprong en visie van Yachad BeYeshua geïnterviewd worden. Debbie Herbeck, een vooraanstaande Joodse katholiek, zal vertellen hoe zij tot geloof in Jezus kwam en dat geloof op een Joodse manier probeert uit te leven. De laatste 20 minuten zijn voor u, om vragen te stellen.
icon 1014Het Zoom-webinar is gratis, maar registratie is vereist (Deze webinar is voor Hadderech leden en abonnees). Reserveer nu een plek.

Moge u gezegend en beschermd worden in deze moeilijke dagen.
In de Messias, Mark Kinzer, moderator van Yachad BeYeshua